Міжвузівський круглий стіл на Літинському м’ясокомбінаті

25 жовтня 2018 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано та проведено Міжвузівський круглий стіл «Сучасні мікробіологічні технології виробництва сиров’ялених ковбас функціонального призначення», який відбувся у м. Літин на ТОВ «Літинський м’ясокомбінат».
У заході взяли участь здобувачі вищої освіти груп ХТ-21д, ГРС-31д та викладачі кафедри Власенко В.В., Власенко І.В., Семко Т.В., Іваніщева О.А. Учасники мали можливість не тільки обговорити сучасний асортимент, інноваційні технології виробництва сиров’ялених ковбас, діючі вимоги законодавства до процесу виробництва та реалізації продукції, але й спостерігати всі етапи виробничого процесу – від забою худоби до лабораторного контрою готової продукції та її експедиції.
На завершення круглого столу студенти та викладачі взяли участь у дегустації ковбасних виробів. Всі присутні отримали незабутні враження і досвід від спілкування з фахівцями м’ясопереробної галузі.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






