Студенти ВТЕІ КНТЕУ взяли участь у семінарі «Управління персоналом ресторану», що проводився на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
25 жовтня 2018 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» А. Гаврилюк, В. Березюк, «Харчові технології» А. Мовчан, М. Вигонюк взяли участь у семінарі «Управління персоналом ресторану», організованому на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ за участю провідних спеціалістів ресторанного бізнесу регіону.
На семінарі виступили Локай Г.А., власниця готельно-ресторанного комплексу «Ксенія» (м. Камянець-Подільський), яка ознайомила присутніх на семінарі зі способами обслуговування дипломатичних прийомів, весіль, вимогами до персоналу при прийняті на роботу, досвідом його заохочення, Междугородний О.М., шеф-кухар мережі піцерій «Мрія» з інформацією про шляхи підвищення кваліфікації кухарів, вимоги до поварів-початківців, а також Матвієнко Л.А., викладач Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, яка поділилась власним досвідом ведення бізнесу в ресторанній галузі. Представники ресторанного бізнесу та навчальних закладів проаналізували стан та перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні, акцентували на проблемах, що характеризують його розвиток.
Успіх семінару забезпечила злагоджена та професійна робота організаторів та гостей заходу. У ході підведення підсумків та обговорення результатів зустрічі присутні констатували доцільність та необхідність проведення подібних семінарів.


