Майстер-клас з приготування капучино у Bigman Coffee

27 жовтня 2018 року здобувачі вищої освіти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа», викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної кафедри Мазуркевич І.О., Чорна Н.М. взяли участь у майстер-класі з приготування капучино, що відбувся в кав’ярні відомої вінничанам та гостям міста мережі «Bigman Coffee». Захід пройшов під керівництвом колишнього випускника Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, а сьогодні викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, власника мережі кав’ярень «Bigman Coffee» та бариста з досвідом роботи в Україні і за кордоном Лугача Н.В.
Окрім технології приготування капучино, присутні ознайомилися з особливостями приготування інших традиційних, а також авторських кавових напоїв, дізналися багато нового про технологію підготовки кавового зерна, купажування кави, вимоги до спеціального обладнання.
Учасники заходу прослухали історію створення мережі кав’ярень «Bigman Coffee», цікаві факти про походження її назви, фірмові кольори, дизайн інтер’єрів, ін. Не обійшлося й без обговорення нових проектів, над якими сьогодні працює «Bigman Coffee», та планів на найближчу перспективу.
Відкритість до спілкування господаря заходу Лугача Н.В., його колосальна енергія, невичерпний творчий потенціал та креативність, а також обізнаність у тонкощах улюбленої справи забезпечили заходу успіх, а всім присутнім – натхнення та гарний настрій.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |











