Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

Ніхто не ставить під сумнів, що головною причиною японського довголіття є здорове, повноцінне харчування, обов’язковим атрибутом якого є різні види суші. Сьогодні суші популярні у всьому світі, їх особливо обожнює молоде покоління. 29 листопада 2018 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас «Сучасні технології суші», проведений власником відомого у Вінниці та дуже популярного серед молоді суші-бару «Яма» Мигалик Владислав, який сам нещодавно був студентом та є випускником ВТЕІ КНТЕУ.

У майстер-класі взяли участь здобувачі вищої освіти групи ХТІ-41 Сергатий Юрій, Щербій Тетяна, Недонос Юліана, Волощук Олена, Денищич Вікторія, групи ХТ-31 Таранюк Ірина, Тригуба Ірина, Загребельна Тетяна, Береженна Ірина, Вигонюк Марина та викладачі кафедри Семко Т.В., Іваніщева О.А., Пахомська О.В.
Владислав розповів про історію становлення свого бізнесу, особливості роботи суші-бару «Яма», останні тенденції у технології суші. Але найцікавішим та основним у майстер-класі було виготовлення трьох видів суші (філадельфія з грушею, філадельфія з креветкою, філадельфія зі свіжим лососем в кунжуті), демонстрація технологічних прийомів, секретів приготування східних смаколиків, практичні поради майстра. Було використано найякісніші і свіжоприготовлені інгредієнти, справжні японські ножі, професійний інвентар. Кожен виготовив свій власний рол, спробував себе у ролі сушиста, відчув тонкощі роботи з інвентарем та інгредієнтами. Дві години роботи дали можливість здобути не тільки нові корисні знання, практичні навички, але й посмакувати своїми витворами.
Всі присутні отримали лише позитивні емоції і незабутні враження від майстер-класу та висловили бажання надалі брати участь у подібних практичних заходах.