У ВТЕІ КНТЕУ відбулась зустріч студентів інституту з Президентом асоціації UCM «Середземноморська спілка шеф-кухарів» Паоло Брешиа (Paolo Brescia) та менеджером проекту «Euro Est» Оленою Герасименко
31 січня 2019 року відбулась інформативна зустріч студентів інституту з Президентом асоціації UCM «Середземноморська спілка шеф-кухарів» Паоло Брешиа (Paolo Brescia) та менеджером проекту «Euro Est» Оленою Герасименко. Асоціація UCM була заснована для промоції та експорту культури італійської кухні, та співпрацюючи з навчальними закладами та освітніми установами, розробила програму стажування для студентів в готелях і ресторанах південної Італії.
На початку березня планується підписання договору про міжнародну співпрацю по організації практики, що дасть можливість студентам спробувати себе на таких посадах як: помічник кухаря, помічник піцейоли, помічник офіціанта. Період практики триватиме 3 місяці. Також Паоло повідомив, що на початку березня він проведе майстер-клас з приготування традиційних італійських страв і це дасть можливість студентам інституту ознайомитися з традиціями приготування піци та різотто, використовуючи традиційні італійські продукти.
Самі ж студенти підкреслюють, що це корисний досвід, який вони зможуть використовувати у майбутній професійній діяльності.


