Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

15 лютого 2019 року на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках проведення VIІ Фестивалю студентської науки доцентом кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва Василишиною О.В. було проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів» на тему «Методи визначення якості харчових продуктів». На засіданні були присутні члени гуртка: здобувачі вищої освіти груп ПТБД-11д та ХТ-11 д. та науково-педагогічні працівники кафедри.
На засіданні було заслухано та обговорено такі доповіді: «Визначення твердості води хімічним методом» (Лучик Андрій); «Визначення кислотності молока» (Ковалюк Алевтина); «Визначення фізико-хімічним методом свіжості м’яса» (Загородниченко Альона); «Визначення фізико-хімічним методом якость меду» (Бараненко Ірина).
За результатами проведення заходу визначено кращу доповідь для участі у науково-практичній конференції та друку тез доповідей.