У ВТЕІ КНТЕУ відбулося відкрите засідання студентського наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів» на тему: «Методи визначення якості харчових продуктів»

15 лютого 2019 року на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках проведення VIІ Фестивалю студентської науки доцентом кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва Василишиною О.В. було проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів» на тему «Методи визначення якості харчових продуктів». На засіданні були присутні члени гуртка: здобувачі вищої освіти груп ПТБД-11д та ХТ-11 д. та науково-педагогічні працівники кафедри.
На засіданні було заслухано та обговорено такі доповіді: «Визначення твердості води хімічним методом» (Лучик Андрій); «Визначення кислотності молока» (Ковалюк Алевтина); «Визначення фізико-хімічним методом свіжості м’яса» (Загородниченко Альона); «Визначення фізико-хімічним методом якость меду» (Бараненко Ірина).
За результатами проведення заходу визначено кращу доповідь для участі у науково-практичній конференції та друку тез доповідей.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






