Відбулося відкрите засідання студентського наукового гуртка «Теоретичні та практичні проблеми товарознавства» на тему: «Якість та безпечність харчових продуктів»

22 лютого 2019 року на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках проведення VIІ Фестивалю студентської науки доцентом кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва Григоренко І.В. було проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Теоретичні та практичні проблеми товарознавства» на тему «Якість та безпечність харчових продуктів». На засіданні були присутні члени гуртка: здобувачі вищої освіти груп ТКЛ-21д та ТКЛ-31та науково-педагогічні працівники кафедри. На засіданні було заслухано та обговорено такі доповіді: «Фальсифікація та імітація шоколаду» (Шевченко О.О.); «Ароматизатори в харчових продуктах» (Миленький Б.В.); «Товарознавча оцінка згущеного молока» (Брелова І.М); «Якість та безпечність газованих напоїв» (Єрємєєв Д.В.); «Безпечність продуктів «3 в 1»» (Щупак Д.О.).
За результатами проведення заходу визначено кращу доповідь для участі у науково-практичній конференції та друку тез доповідей.


