Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

З 28 лютого по 2 березня 2019 року у Кам’янці Подільському відбувся Міжнародний фестиваль ресторанних технологій «BESTCOOKFEST-PODILLIA» 2019, організований Українським Кулінарним Союзом та Слобожанською кулінарною гільдією на базі готельно-туристичного комплексу «Ксенія», який розташований у мальовничому куточку Поділля на березі Дністра.
Фестиваль включав майстер-класи від визнаних майстрів-рестораторів, подільського регіону, конкурси у різноманітних номінаціях, в яких взяли участь представники різних навчальних закладів структури КНТЕУ, готелів та ресторанів з різних міст України, команди Туреччини, Монголії, Молдови, Македонії. Високий рівень змагань ілюструє суддівська колегія, яка складалася з іменитих акредитованих суддів WACS (Всесвітня асоціація спільнот шеф-кухарів).

Команда ВТЕІ КНТЕУ складалася зі студентів групи ХТ-31 Десятник Анни та ХТІ-41 Недонос Юліани, Щербій Тетяни, Сергатого Юрія під керівництвом старшого викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Іваніщевої О.А. Ми змагалися у командній номінації «Страва в казані» (золота медаль), індивідуальній номінації «Страва з риби» (срібна медаль) та номінації «Краща команда кухарів» (срібні медалі). На розгляд журі представлено страви «Бограч по-вінницьки», «Філе лосося на подушці з гарбузово-манговим пюре, вершково-базиліковим соусом та гарбузовою пудрою», «Теплий салат з курячою печінкою та хурмою», «Качине філе з морквяно-апельсиновим пюре та малиновим соусом».

У якості групи підтримки фестиваль відвідали викладачі кафедри та студенти груп ХТ-21 та ГРС-21. Впродовж трьох конкурсних днів учасники отримали море вражень, позитивних емоцій, досвіду та знань.
Участь у змаганнях такого рівня – це величезний досвід, обмін досягненнями, кулінарними новинками, сучасними тенденціями, враженнями та емоціями. Наші результати – одна золота та чотири срібні медалі – ще раз підтверджують статус ВТЕІ КНТЕУ, рівень підготовки фахівців з харчових технологій, надихають на нові звершення.