Відбувся круглий стіл «Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України».

12 квітня 2019 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва був проведений круглий стіл «Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України».
 Із вступним словом виступила завідувач кафедри професор Власенко І.Г.
У заході взяли участь 20 осіб: 
 –Сосновська Л.Л., начальник відділу стандартизації та інформації ДП «Вінницястандартметрологія».
 –Безчаснюк Б.В., здобувач ОС «магістр» І курсу групи ТКЛ-11д(м);
 –Кобзар Ю.О., здобувач ОС «магістр» І курсу групи ТКЛ-11д(м); 
 –Лаба Т.В., здобувач ОС «магістр» І курсу групи ТКЛ-11д(м);
 –Кудирко О.М., здобувач ОС «магістр» І курсу групи ТКЛ-11д(м);
 –Євтухівський І.В., здобувач ОС «бакалавр» ІV курсу групи ТКЛ-41д;
 –Пастушенко В.В., здобувач ОС «бакалавр» ІV курсу групи ТКЛ-41д;
 –викладачі кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва;
 –група ТКЛ-31 д.
 З доповідями виступили начальник відділу стандартизації та інформації ДП «Вінницястандартметрологія» Сосновська Л.Л.; здобувач ОС «магістр» І курсу групи ТКЛ-11д(м) Безчаснюк Б.В.; здобувач ОС «магістр» І курсу групи ТКЛ-11д(м) Кобзар Ю.О.; здобувач ОС «магістр» І курсу групи ТКЛ-11д(м) Лаба Т.В.; здобувач ОС «магістр» І курсу групи ТКЛ-11д(м) Кудирко О.М.; здобувач ОС «бакалавр» ІV курсу групи ТКЛ-41д Євтухівський І.В.; здобувач ОС «бакалавр» ІV курсу групи ТКЛ-41д Пастушенко В.В. 
|  |  |  | 


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                