У ВТЕІ КНТЕУ відбувся майстер-клас кондитерської майстерності «Магія цукрових квітів»

22 квітня 2019 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи за ініціативи асистента кафедри Пахомської О.В. провела майстер-клас кондитерської майстерності «Магія цукрових квітів». Майстер-клас провела олімпійська чемпіонка з кондитерського мистецтва, суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS, категорії В, член Українського Кулінарного Союзу, учениця Марії Шрамко - Рибчук Лариса. Вона має великий професійний досвід роботи кондитером, за створення арт-робіт одержала ряд нагород на престижних чемпіонатах, свою майстерність і вміння передає учням в СНД і країнах Європи. Працює в техніках: карамель, цукрові квіти, шоколад, аерографія.
У майстер-класі прийняли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та студенти інституту. Під час заходу викладачі та студенти дізналися про ексклюзивну технологію виготовлення цукрових квітів.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






