Відбувся науково-практичний семінар на тему: "Сучасні кулінарні тенденції здорового харчування"

24 квітня 2019 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено науково-практичний семінар на тему: "Сучасні кулінарні тенденції здорового харчування", до участі в якому долучилися здобувачі вищої освіти спеціальностей "Готельно-ресторанна справа" та "Харчові технології". У рамках заходу відбувся майстер-клас по приготуванню мармурового м"яса та стейк-салату з телятиною. Головним модератором практичної частини семінару виступив Ігор Бондар, шеф-кухар ресторану "Johnny Raw" (ТРК "Поділля City"), який завдяки смачній авторській кухні, приємній атмосфері та креативним дизайнерським рішенням за неповних три роки діяльності здобув чимало шанувальників серед вінничан та гостей міста. Несподівані поєднання смаків, приправлені творчим геном та харизмою шеф-кухаря, його глибокими роздумами щодо феномену філософії їжі забезпечили заходу неабияку атмосферу та подарували його учасникам незабутні враження.
|  |  | 
|  |  | 
|  |  | 
|  |  | 


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                