Відбувся науково-практичний семінар «Якість та безпека харчових продуктів: європейський досвід та його впровадження на вітчизняному ринку»

17 травня 2019 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ на базі Науково-консультативної студії «Бізнес-Консультант» і кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва відбувся науково-практичний семінар «Якість та безпека харчових продуктів: європейський досвід та його впровадження на вітчизняному ринку».
 У заході взяли участь здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» та «Бакалавр» спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
 Варто відзначити цікаву доповідь д.мед.н., професора кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва. Власенко І.Г. проаналізувала систему HACCP – як механізм управління якістю і безпекою харчових продуктів, основні принципи, а також впровадження системи в Україні. Під час науково-практичного семінару студенти цікавились сутністю системи HACCP в Україні. На усі запитання студентам було надано повні відповіді.
|  |  | 
|  |  | 


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                