У ВТЕІ КНТЕУ відбувся семінар «Мистецтво формування команди у ресторанному бізнесі»

23 жовтня 2019 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Харчові технології» на чолі з завідувачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Чорною Н.М. взяли участь у семінарі «Мистецтво формування команди у ресторанному бізнесі», що відбувся на базі добре відомого вінничанам та гостям міста ресторану «Арталь», під керівництвом його директора Тхоржевського В.В. Свідомі колосальної ролі людського фактора та командного духу в роботі підприємства, учасники заходу ознайомилися з методикою формування команди рестораном «Арталь», зокрема, в аспекті організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад, вимог, які висуваються до майбутніх працівників, можливостей для кар’єрного зростання, а також змістового наповнення трудових договорів та посадових інструкцій, особливостей розподілу між працівниками службових обов’язків тощо. Крім того, присутні мали можливість дізнатися про історію започаткування та розвитку ресторану «Арталь», походження назви, зміст концепції закладу та особливості її генезису, практику розробки меню, приготування та подачі фірмових страв, сервірування столу тощо.
 Захід виявився не лише інформативним та пізнавальним для усіх запрошених гостей, але й практично значимим, адже дозволив дізнатися багато нової актуальної інформації, необхідної для професійного становлення та зростання майбутніх рестораторів та технологів харчової промисловості. 
|  | 


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                