Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BESTCOOKFEST- 2019»

З 22 по 24 жовтня 2019 року на базі ТРК «Сонячна долина» с. Бояни Чернівецької області відбувся міжнародний конкурс ресторанних технологій «BESTCOOKFEST-PODILLIA» 2019, організований Українським Кулінарним Союзом та КНТЕУ.
 Фестиваль включав майстер-класи від визнаних майстрів-рестораторів з Великобританії, Азербайджану, Румунії та інших країн, конкурси у різноманітних номінаціях, в яких взяли участь представники різних навчальних закладів структури КНТЕУ, готелів та ресторанів з різних міст України, команди Білорусії, Румунії, Азербайджану. Високий рівень змагань ілюструє суддівська колегія, яка складалася з іменитих акредитованих суддів WACS (Всесвітня асоціація спільнот шеф-кухарів). 
Команда ВТЕІ КНТЕУ складалася зі студентів групи ХТ-41 Десятник Анни, РТ-11д(м) Проценко Вікторії та ХТ-11дс Петрущака Дениса, Коваленка Сергія, Коновалова Миколи під керівництвом старшого викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Іваніщевої О.А. Ми змагалися у командних номінаціях «Краща команда з приготування борщу» (срібна медаль), «Краща кулінарна школа року» (Десятник Анна, Проценко Вікторія, Петрущак Денис - бронзові медалі), індивідуальних номінаціях «Страви з м’яса» (Десятник Анна – срібна медаль), «Страви з риби та гідробіонтів» (Коваленко Сергій - срібна медаль), «Ресторанний десерт» (Проценко Вікторія – бронзова медаль ) та номінації «Піца» (Коновалов Микола – диплом за участь). На розгляд журі представлено страви «Філе телятини у мигдально-фісташковій паніровці з бататово-гороховим пюре, цибулевим конфітюром та полуничним соусом», «Лосось-гриль з горохово-селеровим пюре та соусом гуакамоле», «Карамелізоване качине філе на подушці з бататово-кокосовим пюре, гороховими орбіталями, фунчозою-фрі і апельсиновим соусом», піца «Сальмо Болкано», «Планета - чайний мус з полуничним кулі та лаймовим креме», «Осінній чізкейк з горгонзолою, грушевим конфі та бельгійським шоколадом», борщ «Вінницький соборний».
 Впродовж трьох конкурсних днів учасники отримали море вражень, незабутніх емоцій, досвіду та знань.
 Участь у змаганнях такого рівня – це величезний досвід, обмін досягненнями, кулінарними новинками, сучасними тенденціями, враженнями та емоціями. Наші результати ще раз підтверджують статус ВТЕІ КНТЕУ, рівень підготовки фахівців з харчових технологій, надихають на нові звершення.
|  |  | |
|  |  | |
|  |  | |
|  |  | |
|  |  |  | 


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                