У ВТЕІ КНТЕУ відбувся майстер-клас «Крафтові технології молочних екопродуктів»

25 жовтня 2019 року на базі ПП «Екомолпродукт» кафедрою туризму та готельно-ресторанної страви було проведено майстер-клас «Крафтові технології молочних екопродуктів», у якому взяли участь здобувачі вищої освіти груп ГРС-31 та ГРС-32 зі старшим викладачем Іваніщевою О.А. Начальник виробництва та завідуюча лабораторією Расторгуєва Світлана Миколаївна розповіла секрети виробництва згущеного молока згідно ДСТУ, провела пізнавальну екскурсію по технологічному процесу виробництва. Здобувачі вищої освіти груп ГРС-31 та ГРС-32 як майбутні фахівці-менеджери дізналися багато практичної інформації, побачили замкнутий цикл виробництва молочних екопродуктів із застосуванням найсучаснішого і продуктивного обладнання, особливості роботи лабораторії, організацію збуту продукції, продегустували щойно виготовлений продукт. 
 Всі присутні отримали позитивні враження та практичні знання, які матимуть змогу застосувати у професійній діяльності і як звичайні споживачі. 
|  |  | 
|  |  | 


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                