У ВТЕІ КНТЕУ відбувся Міжвузівський круглий стіл «Розробка інноваційного асортименту продукції м’ясопереробної галузі»

23 грудня 2019 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано та проведено Міжвузівський круглий стіл «Розробка інноваційного асортименту продукції м’ясопереробної галузі», який відбувся у м. Літин на ТОВ «Літинський м’ясокомбінат».
У заході взяли участь здобувачі вищої освіти групи ХТ-21д, ХТ-41д, провідні фахівці підприємства та викладачі кафедри Семко Т.В., Іваніщева О.А., Пахомська О.В. Учасники мали можливість не тільки обговорити сучасний асортимент, інноваційні технології виробництва продукції м’ясопереробної галузі, діючі вимоги законодавства до процесу виробництва та реалізації продукції, але й спостерігати всі етапи виробничого процесу – від забою худоби до лабораторного контрою готової продукції та її експедиції. Обговорено актуальні питання впровадження та функціонування системи якості НАССР, особливості вимог національних та міжнародних стандартів до виробництва м’ясної продукції.
На завершення круглого столу студенти та викладачі взяли участь у дегустації ковбасних виробів. Всі присутні отримали незабутні враження і досвід від спілкування з фахівцями м’ясопереробної галузі.
![]() |
![]() |




