У ВТЕІ КНТЕУ відбулося відкрите засідання гуртка «Кондитер-клас»

25 лютого 2020 року старшим викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Іваніщевою О.А. проведено відкрите засідання гуртка «Кондитер-клас» на тему «Німецька випічка: традиції та сучасність». Метою заняття було ознайомлення здобувачів вищої освіти з асортиментом традиційних німецьких кондитерських виробів, особливостями підбору інгредієнтів, технологій виготовлення та способів їх оздоблення. Крім цього, зміст заняття був спрямований на формування естетичного смаку, пошукового інтересу до кондитерського мистецтва, прагнення до професійного росту та вдосконалення. На занятті були присутні завідувач кафедри Чорна Н.М., викладачі Семко Т.В., Пахомська О.В. та здобувачі вищої освіти груп ХТ-41д, ХТ-31д, ГРС-11мб.
У процесі заняття заслухано три доповіді здобувачів та проведено майстер-клас з формування та оздоблення Шварцвальдського торта, у якому безпосередню участь взяла студентка групи ХТ-31д Шнайдер Лілія та долучилися всі присутні. Здобувачі вищої освіти мали можливість відчути смак німецьких солодощів під час дегустації виробів. Усі присутні отримали незабутні враження, корисну інформацію, набули професійних знань та вмінь, які рекомендовано використовувати у науковій і практичній діяльності.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |










