У ВТЕІ КНТЕУ відбулося відкрите засідання дискусійного клубу «Товарознавство та експертиза товарів»

26 лютого 2020 року у рамках проведення VIІІ Фестивалю студентської науки на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування доцентом кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва доцентом Сіренко С.О. було проведено відкрите засідання дискусійного клубу «Товарознавство та експертиза товарів» на тему «Сучасні тенденції виробництва та асортименту окремих видів продовольчих та непродовольчих товарів». На засіданні були присутні члени дискусійного клубу: здобувачі вищої освіти групи ТКЛ-11(д)м, завідувач кафедри професор Власенко І.Г. та доцент Шарко В.В.
На засіданні було заслухано та обговорено такі доповіді: «Товарознавча характеристика асортименту цукеркових виробів» – доповідач Євтухівський І.В. (група ТКЛ-11(д)м); «Товарознавча характеристика асортименту швейних виробів, що виробляються ПРаТ(«Калинка»)» – доповідач Дичук Д.О. (група ТКЛ-11(д)м); «Сучасні тенденції виробництва і асортименту плодово-ягідних кондитерських виробів» – доповідач Добридень А.А.
За результатами проведення заходу визначено кращу доповідь для участі у науково-практичній конференції та друку тез доповідей.
![]() |



