У ВТЕІ КНТЕУ відбулося відкрите засідання студентського наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів»

28 лютого 2020 року у рамках проведення VIІІ Фестивалю студентської науки на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування доцентом кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва Василишиною О.В., було проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалі» на тему «Проблеми дослідження якості харчовових продуктів». На засіданні були присутні члени гуртка: здобувачі вищої освіти груп ХТ-11д та ПТБД-11д та науково-педагогічні працівники кафедри.
На засіданні було заслухано та обговорено такі доповіді: «Фізико–хімічні методи дослідження якості хліба» – доповідач Заїченко К.В. (група ПТБД-11д.); «Фізико - хімічні методи дослідження якості меду» – доповідач Латишева В.Р. (група ПТБД-11д); «Електрохімічні методи дослідження кислотності фруктових соків» – доповідач Хникін В.В. (група ПТБД-11д.); «Фізико-хімічні методи дослідження якості м’ясних напівфабрикатів» – доповідач Заболотна Л. І. (група ХТ-11д); «Фізико-хімічні методи дослідження молока» Кухар В.В. (група ХТ-11д).
За результатами проведення заходу визначено кращу доповідь для участі у науково-практичній конференції та друку тез доповідей.
![]() |



