Представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у майстер-класі по приготуванню хачапурі

7 березня 2020 р. науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Лук’янець А.В., Семко Т.В., Чорна Н.М., здобувачі вищої освіти взяли участь у майстер-класі по приготуванню хачапурі. Захід відбувся у ресторані грузинської кухні «Gorgian Factory» під керівництвом Резо Теймуразова – бренд-шефа ресторанів «Gorgian Factory», «Batiskaf», «Red Zeppelin». Присутні дізналися про гастрономічні традиції Грузії та навчилися готувати один із найбільш популярних видів хачапурі – аджарулі (по-аджарські) – традиційну грузинську страву, яку люблять у всьому світі. Так, Резо Теймуразов розповів про тонкощі приготування «правильного» тіста та хитрощі створення ідеального «човника». По завершенню майстер-класу учасники заходу продегустували створені власними руками витвори кулінарного мистецтва. Процес приготування страви виявився захопливим та оригінальним, а сама страва – дуже смачною.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |








