Для студентів ВТЕІ КНТЕУ проведено лабораторну роботу «Технологія приготування великодніх пасок»

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи продовжує проводити лабораторні заняття у дистанційному режимі. Так, здобувачі групи ГРС-11 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з великою цікавістю відпрацювали вдома лабораторну роботу «Технологія приготування великодніх пасок» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» під керівництвом ас. Пахомської О.В. Здобувачі випікали паски: традиційну, італійську, з цукатами, елітну, мигдальну, заварну, шоколадну та кекс Почаївський. Студенти показали свої вміння та навички у приготуванні солодкої та ароматної випічки.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |










