У ВТЕІ КНТЕУ круглий стіл на тему: «Концептуальні основи оцінки якості та конкурентоспроможності товарів»

15 травня 2020 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва дистанційно онлайн на платформі Zoom було проведено круглий стіл на тему: «Концептуальні основи оцінки якості та конкурентоспроможності товарів».
У круглому столі взяли участь 20 осіб, серед них начальник відділу стандартизації та інформації ДП «Вінницястандартметрологія» Сосновська Л.Л.; студенти ІІІ курсу групи ТКЛ-31д освітнього ступеня «бакалавр»; викладачі кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва.
Було оголошено 6 доповідей:
1. Системний підхід до управління якістю.
Доповідач: Сосновська Л.Л., начальник відділу стандартизації та інформації ДП «Вінницястандартметрологія».
2. Вітчизняний досвід управління якістю продукції.
Доповідач: Брелова І.М., студент ІІІ курсу групи ТКЛ-31 д.
3. Адаптація моделей систем управління якістю до роботи підприємств в сучасних умовах.
Доповідач: Єрємєєв Д.В., студент ІІІ курсу групи ТКЛ-31 д.
4. Стратегії управління конкурентоспроможністю.
Доповідач: Шалімов В.В., студент ІІІ курсу групи ТКЛ-31 д.
5. Базові стратегії як основа .конкурентоорієнтованої стратегії розвитку підприємства.
Доповідач: Щупак Д.О., студент ІІІ курсу групи ТКЛ-31 д.
6. Політика контролю безпеки харчових продуктів в Україні.
Доповідач: Рибачок Д.Ю., студент ІІІ курсу групи ТКЛ-31 д.
![]() |



