Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

22 травня 2020 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи проведено круглий стіл «Стандарти якості харчових продуктів: сучасний стан та перспективи розвитку». Організувала захід доцент кафедри, к.т.н. Семко Т.В. В умовах карантину захід відбувся у вигляді конференції на платформі Zoom. У круглому столі взяли участь викладачі кафедри, студенти групи ХТ-31д та запрошений фахівець, заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, начальник відділу безпечності харчових продуктів Салюк Андрій Васильович.
Учасниками обговорено актуальні проблеми якості та безпечності харчових продуктів, сучасний стан та особливості державної політики в галузі безпечності продуктів. У цікавій дискусії було піднято багато болючих проблем. Семко Т.В. виступила з доповіддю про державне регулювання безпечності та якості харчових продуктів, сучасний стан проблеми в Україні та закордоном. А.В. Салюк дав пояснення стосовно впровадження системи НАССР у харчовій галузі, навів приклади порушень у діяльності підприємств харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, які призвели до негативних наслідків, надав практичні поради щодо дій керівництва та персоналу в умовах карантину. Викладачі і студенти мали можливість задати питання фахівцеві, висловити свої міркування з піднятої теми.

Круглий стіл відбувся у доброзичливій, діловій атмосфері, учасники висловили вдячність організаторам та фахівцю, який як ніхто інший володіє практичним досвідом та глибокими знаннями у галузі безпечності харчових продуктів. Маємо надію, що присутні студенти використають отриману інформацію у процесі навчання та професійній діяльності.