У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулась акредитаційна експертиза освітньої програми «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Протягом 2-4 листопада 2020 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ проходила акредитаційна експертиза освітньої програми «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
 Експертна група у складі Погребняка Андрія Володимировича (голова), Дзюби Надії Анатоліївни та Ліхути Олександра Олеговича провела робочі зустрічі з керівництвом інституту, гарантом освітньої програми, завідувачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи (випускової для ОП «Харчові технології»), керівниками структурних підрозділів, науково-педагогічними працівниками, членами Ради студентського самоврядування інституту/факультету, здобувачами вищої освіти, які навчаються за ОП, та роботодавцями. На зустрічах з фокус-групами було обговорено широке коло питань, пов’язаних із реалізацією освітньої програми та її розвитком. Детального обговорення, зокрема, зазнали питання внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності, кадрового, матеріально-технічного, начально-методичного інформаційного забезпечення навчання та викладання на ОП, комунікацій між учасниками освітнього процесу тощо.
Всі зустрічі були проведені у форматі відеоконференцій (на платформі ZOOM).
 Детальне вивчення справи експертами, професіоналізм та налаштованість на конструктивну співпрацю учасників акредитаційної експертизи забезпечили високий рівень її проведення.
![]()  | 



