Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі «Про ресторан. Як ми бороли кризу. І це не перша! Підбір форматів. Доставка. Об’єднання»
6 листопада 2020 р. науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі «Про ресторан. Як ми бороли кризу. І це не перша! Підбір форматів. Доставка. Об’єднання», доповідачем на якому виступила Тетяна Абрамова - власниця популярних і нестандартних концептів: «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar», «Пара булок і компот» (м. Львів).
Т. Абрамова поділилася власним досвідом започаткування та просування закладів ресторанного господарства (крім надзвичайно атмосферних чебуречної «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar» та пекарні «Пара булок і компот», на рахунку доповідачки також популярний на сьогодні ресторан «Медівня» та гастрокафе «Вівсянка, сер», яке наразі припинило свою діяльність), управління ними в умовах коронавірусної пандемії та інших викликів сьогодення.
Серед правил, яких у веденні ресторанного бізнесу дотримується Т. Абрамова та яких рекомендує дотримуватися рестораторам, наступні: «Усе скріпляй на папері, завізованому обома сторонами», «Партнерів та орендарів обирай таких, які мають ті ж самі погляди і цінності», «Незважаючи ні на що, роби свою справу, роби все, що можеш і буде тобі щастя», «Не плач і не ний», «Команда – це 80 % успіху», «Не залишай на потім, потім не наступає», ін.
Захід пройшов у чудовій атмосфері та закликав до роздумів, а поради, без сумніву, слушні та актуальні.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |