У ВТЕІ КНТЕУ проведено круглий стіл на тему «Сучасні кулінарні тренди в ресторанному бізнесі»
25 лютого 2021 року у рамках проведення IX Фестивалю студентської науки кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано круглий стіл на тему «Сучасні кулінарні тренди в ресторанному бізнесі» до участі якого долучилися науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».
Присутнім на заході свої доповіді презентували:
-Туркевич В., гр. ХТ-41д – «Сучасні тренди в кондитерському мистецтві»;
-Яблонська С., гр. ХТ-41д – «Сучасні кулінарні тренди»;
-Анголюк М., гр. ХТ-41д – «Новітні тенденції ресторанного бізнесу в Україні та світі»;
-Редчиць М., гр. ГРС-42д – «Антикризове управління ресторанним бізнесом в сучасних умовах»;
-Юркова А., гр. ХТ-41д – «Сучасні підходи до обслуговування споживачів».
Доповіді виступаючих викликали неабиякий інтерес в учасників круглого столу, засвідчивши, таким чином, актуальність тематики. Мало місце жваве обговорення, коментування та обмін думками. Захід був спрямований на підвищення фахового рівня здобувачів вищої освіти та розширення їх професійного кругозору.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |