У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Особливості діяльності закладів ресторанного господарства в умовах карантинних обмежень»
11 березня 2021 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано семінар на тему: «Особливості діяльності закладів ресторанного господарства в умовах карантинних обмежень», доповідачем на якому виступив операційний директор бару-сидерії «Білий налив» Антон Зарічнюк.
А. Зарічнюк на прикладі очолюваного ним бару-сидерії «Білий налив» розповів про те, якою є діяльність закладів ресторанного господарства в умовах карантинних обмежень, зокрема, з якими обмеженнями їм доводиться стикатися, які заходи реалізовувати у боротьбі за споживчий попит, яким чином вибудовувати співпрацю з постачальниками продукції тощо.
Участь у заході взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології». Досвід практичної діяльності у ресторанній сфері, обізнаність у ситуації, що склалася на ринку галузі, виваженість оцінок і суджень А. Зарічнюка нікого не залишили байдужими, а його оптимізм та налаштованість на позитивні зрушення передалися усім присутнім.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |