Здобувачі вищої освіти взяли участь у майстер-класі «Хліб та все про нього»

4 листопада 2021 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» на чолі з асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Оленою Пахомською взяли участь у майстер-класі «Хліб та все про нього», який провів шеф-кухар ресторану «Ренесанс», багаторазовий переможець проекту «13 шефів» Борис Січенко. Він познайомив присутніх з основними та додатковими складниками, що використовуються при приготуванні сучасних хлібобулочних виробів, та технологіями їх виробництва. Під час майстер-класу було приготовано гречаний хліб із смаженою цибулею з паштетом, французький багет із травами, брускети з помідорами та базиліком, гарбузову булочку, бургер «Український», які мали можливість скуштувати усі присутні. Захід відбувся на баз TopRest HoReCa Service за сприяння Вінницької міської ради, в рамках реалізації проєкту сприяння соціальному підприємництву.
![]() |



