Відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів»

13 квітня 2022 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів». Участь в науковому заході взяли здобувачі вищої освіти груп ПТБД-21д, ХТ-11д, ХТ-21д (в кількості 16 осіб), науково-педагогічні працівники кафедри Василишина Ольга, Паламарчук Владислав, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Семко Тетяна. До активної участі в обговоренні долучились й інші члени гуртка. Проведений науковий захід дозволив переконатися у значимості питань дослідження харчових продуктів, забезпечення їх належної якості і виявлення можливої фальсифікації.
З цікавими доповідями і презентаціями виступили наступні здобувачі вищої освіти: Дацюк Софія, Назарук Вікторія «Фізико-хімічні методи дослідження якості меду», Тищенко Іван «Фізико-хімічні методи дослідження якості м’ясних напівфабрикатів», Кліпінська Анастасія «Фізико-хімічні методи дослідження молока», Луцишина Єлизавета «Фізико-хімічні методи дослідження якості хліба».
Засідання відкритого гуртка пройшло у із активним обговоренням і аналізом доповідей учасників.
В результаті обговорення виступів здобувачів було прийнято рішення, що вказані доповіді можуть будуть рекомендовані до друку у вигляді тез у збірнику студентського наукового товариства «ВАТРА» ВТЕІ ДТЕУ.



