Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

13 квітня 2022 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів». Участь в науковому заході взяли здобувачі вищої освіти груп ПТБД-21д, ХТ-11д, ХТ-21д (в кількості 16 осіб), науково-педагогічні працівники кафедри Василишина Ольга, Паламарчук Владислав, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Семко Тетяна. До активної участі в обговоренні долучились й інші члени гуртка. Проведений науковий захід дозволив переконатися у значимості питань дослідження харчових продуктів, забезпечення їх належної якості і виявлення можливої фальсифікації.

З цікавими доповідями і презентаціями виступили наступні здобувачі вищої освіти: Дацюк Софія, Назарук Вікторія «Фізико-хімічні методи дослідження якості меду», Тищенко Іван «Фізико-хімічні методи дослідження якості м’ясних напівфабрикатів», Кліпінська Анастасія «Фізико-хімічні методи дослідження молока», Луцишина Єлизавета «Фізико-хімічні методи дослідження якості хліба».
Засідання відкритого гуртка пройшло у із активним обговоренням і аналізом доповідей учасників.
В результаті обговорення виступів здобувачів було прийнято рішення, що вказані доповіді можуть будуть рекомендовані до друку у вигляді тез у збірнику студентського наукового товариства «ВАТРА» ВТЕІ ДТЕУ.