Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у майстер-класі «Сучасне бачення десерту «Павлова»

4 жовтня 2022 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» науково-педагогічними працівниками кафедри туризму та готельно-ресторанної справи було організовано майстер-клас на тему: «Сучасне бачення десерту «Павлова», що відбувся під керівництвом Тетяни Лебідь, кондитера кондитерської «TorteMie».
Легкий та, здається, невагомий десерт «Павлова» знають та люблять по всьому світі. Традиційно «десерт балерини» складається з меренги, крему зі збитих вершків та ягід. Прослухавши коротку історичну довідку про створення десерту, учасники майстер-класу дізналися також, як приготувати ідеальне повітряне безе, насичений полуничний конфітюр та ніжний сирний крем. А потім, під керівництвом професійної кондитери Т. Лебідь, приготували сам десерт.
Десерт «Павлова», безсумнівно, суттєво поповнив особистий список кулінарних перемог усіх учасників майстер-класу та залишив по собі приємний післясмак.



