Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

6 жовтня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Харчові технології» долучилися до участі у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка була організована Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського (м. Львів). До участі у конференції долучилися представники багатьох провідних закладів вищої освіти України та зарубіжних країн, в т. ч. Вінницького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету, відомі фахівці-практики.
З вітальним словом виступила д.і.н., професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Наталія Чорна, яка відзначила важливість проведення таких конференцій, які на користь як викладачам, які обмінюються між собою досвідом роботи, так і для здобувачів вищої освіти, які поповнюють свій багаж знань важливою науковою інформацією.

З доповіддю на тему «Тренди та інсайти ресторанного бізнесу України» виступала к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Валентина Постова. Було відзначено те, як вплинули реалії сьогодення на ресторанний бізнес України та які сучасні тренди використовуються закладами станом на сьогодні, а також те, як буде розвиватися українська гастрономія, яка в подальшому стане потужним трендом у всьому світі.
Тематика досліджень учасників конференції відбувалася за наступними науковими напрямами: сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових та крафтових технологій для HORECA, розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації, стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності, прогресивність в освіті, ефективні способи викладання та навчання.
Захід був цікавим та пізнавальним, і всі його учасники отримали не лише нові знання та позитивні емоції, але й стимул для наступних наукових пошуків та знахідок.