У ВТЕІ ДТЕУ відбулась серія науково-просвітницьких заходів для школярів у рамках дії Меморандумів про співпрацю

Протягом тижня з 3 по 7 жовтня 2022 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ у рамках дії Меморандумів про співпрацю із закладами повної загальної середньої освіти було проведено заходи для школярів.
4 жовтня 2022 року для учнів 10-А класу КЗ «Вінницький ліцей № 10» декан факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування Сергій Гирич та професор кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва Ірина Власенко провели лекційне заняття «Визначення безпечності харчових продуктів». Метою заходу є формування в школярів уявлення про важливість знань стосовно якості та безпечності товарів. Для учнів КЗ «Вінницький гуманітарний ліцей №1 імені М.І.Пирогова» та КЗ «Вінницький ліцей № 2» було проведено ознайомчі екскурсії інститутом і до Музею грошей. Школярі дізналися цікаві факти про історію будівництва і заснування реального училища та прослухали цікаву розповідь про Музей грошей, колекція якого налічує понад 1000 експонатів.
6 жовтня 2022 року для учнів 9-А класу КЗ «Вінницький ліцей № 10» проведено ознайомчу лекцію «Рюкзак сьогоднішнього дня». Захід провела завідувач кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ ДТЕУ Алла Тернова. Метою заняття є ознайомлення із сучасними тенденціями моди та виявлення чинників, які впливають на вибір комфортних та якісних рюкзаків.
6 жовтня 2022 року для учнів 11-В класу КЗ «Вінницький ліцей № 2» в онлайн-режимі було проведено тренінг «Я-лідер». Захід провели завідувач кафедри менеджменту та адміністрування Наталя Махначова і доцент кафедри менеджменту та адміністрування Галина Іванченко. Тренінг спрямовано на розвиток soft skills учнів та їх особистісних лідерських якостей.
7 жовтня 2022 року для учнів 9-А класу КЗ «Вінницький ліцей 4 ім. Д.І. Менделєєва» проведено майстер-клас «Healthy Food: приготування йогуртів з наповнювачами». Майстер-клас провела доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ ДТЕУ Тетяна Семко. Метою заходу є розвиток прагнення до здорового харчування, формування інтересу до безпечних та корисних харчових продуктів на прикладі кисломолочної продукції.
До нових зустрічей!



