Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-зустрічі «Ресторанний бізнес в умовах війни»

13 жовтня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» долучилися до онлайн-зустрічі «Ресторанний бізнес в умовах війни», організованої навчальним центром «PROFI CLUB».
Модератором зустрічі виступила Ольга Михайлова – співзасновниця та керівниця навчального центру «PROFI CLUB», співзасновниця ГО «Ресторанна гільдія», запрошеними спікерами – Любов Калинюк – власниця та директорка компанії «Калина Консалт», авторка курсу «Реальна бухгалтерія», Марія Чемеринська – власниця та керуюча кав’ярні «KeksBar lviv», Леся Ключко – фінансова керівниця з 15-річним досвідом роботи у галузі, в т. ч. на посаді фінансової директорки ресторанної мережі, Юлія Виначевська – засновниця платформи позитивних трансформацій та самодослідження «Vinachevska.Universe».
У ході зустрічі доповідачками було обговорено зміни в законодавстві щодо РРО, кадрів, кредитів, перевірок тощо, а також те, як відбувається релокація ресторанного бізнесу та оптимізація витрат; проаналізовано стратегії ресторанного бізнесу та нові орієнтири в умовах воєнного стану, а також те, що робити у випадку масштабування, скорочення, призупинення чи релокації ресторанного бізнесу; охарактеризовано мілітарі-маркетинг і піар на війні, а також те, як забезпечити стійкість ресторанного бізнесу та керівника у воєнні часи; презентовано нові підходи до формування та розвитку команди, зокрема, як допомогти і підтримати персонал у непростих умовах сьогодення.
Виступи спікерів супроводжувалися діалогами зі слухачами, у ході яких останні мали можливість поставити доповідачам питання, поділитися власним баченням проблем, що обговорювалися.
Зустріч була пізнавальною, презентована інформація – цікавою, а підходи до вирішення проблем у сфері ресторанного бізнесу – креативними та суголосними сучасному стану та тенденціям функціонування галузі.



