Студенти Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ ознайомились з роботою провідного підприємства Вінниччини – ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика»

18 жовтня 2022 року за сприяння заступника директора інституту та директора ГО «Вінницький Бізнес Клуб» Володимира Мережка з метою поєднання теоретичного-навчального процесу з практичним, студенти спеціальності «Менеджмент» ОС «бакалавр» та «молодший бакалавр», а також викладачі кафедри менеджменту та адміністрування відвідали виробничі потужності Вінницької харчосмакової фабрики.
Під час перебування усі мали можливість ознайомитися з напрямками виробництва підприємства, яке вже понад 20 років займається виготовленням якісної та натуральної продукції.
Більш детально про процеси виробництва розповів комерційний директор та співвласник Вінницької харчосмакової фабрики Сергій Семенюк.
Поки усі вдихали аромат свіжозібраного хрону, що також є дієвою профілактикою при сезонних захворюваннях, керівник заводу продемонстрував технологію виробництва, а також модернізоване устаткування, завдяки якому продукт зберігає свої корисні властивості.
Та не одним хроном і гірчицею славиться фабрика. Студенти переконалися в широкому товарному асортименті, що складається з понад 50 найменувань, а це – майонез, соуси, круп'яні палички, сухі сніданки, борошно текстуроване, квас. Новим напрямком є виготовлення крафтової продукції, яка виготовляється з натуральних продуктів без додавання домішків.
Надзвичайно важливо поєднувати теоретичні знання з практичним досвідом і на пряму спілкуватись з керівництвом підприємства. В ході огляду студенти мали можливість ставити питання, на які, отримали професійні відповіді.



