Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

16 листопада 2022 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 181 «Харчові технології» було проведено семінар-тренінг «Ресторанний бізнес в умовах сьогоденних викликів: управління та маркетинг», спікером на якому виступив Андрій Тягун, засновник бару «Карабас» та ресторації «Нова провінція».
Основну увагу А. Тягун звернув на стандарти діяльності закладів, інструменти їх просування на ринку ресторанних послуг, методику набору персоналу та вимоги до працівників, алгоритм розроблення корпоративної культури та її розвитку, політику щодо споживачів, конкурентів та партнерів, ін.

Відповідаючи на запитання здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, які також взяли участь у заході, А. Тягун розповів про концепцію бару «Карабас» та ресторації «Нова провінція», розвиток меню, навчання персоналу, а також про те, з якими труднощами стикалися заклади упродовж всього періоду діяльності і як їх долали, та про те, з якими викликами, спричиненими війною росії проти нашої держави, співіснують вони сьогодні.
Попри непрості часи, бар «Карабас» та ресторація «Нова провінція» продовжують успішно працювати, надаючи своїм гостям високої якості послуги та незмінно даруючи їм позитивні емоції.
Проведений наживо, семінар-тренінг був корисним як для здобувачів вищої освіти, адже дозволив підсилити набуті під час онлайн навчання знання з професійних дисциплін конкретними кейсами від знаного фахівця-практика та поглибити розуміння можливостей їх практичного застосування у діяльності закладів ресторанного господарства, так і для науково-педагогічних працівників, які також дізналися чимало корисної для себе інформації.