Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

17 листопада 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн-зустрічі з Олександром Мересієм, директором з продажів ТМ «Chateau Chizay».
Відомо, що Chateau Chizay виробляє понад 1,3 млн пляшок вина на рік, використовуючи для цього виключно власний виноград, вирощений на 272 га досконалих теруарів Закарпаття. Винороби Chateau Chizay у своїй роботі суміщають кращі європейські практики та місцеві традиції. У поєднанні з сучасним виробництвом, зазначене забезпечує підприємству статус одного з найпотужніших та найавторитетніших виробників вина в Україні, відомого також далеко за її межами.

У своєму виступі О. Мересій зосередився на представленні асортименту продукції ТМ «Chateau Chizay», технологіях її виноробства та стандартах якості. Значну увагу було звернуто на участь Chateau Chizay у численних міжнародних винних конкурсах та отримані високі нагороди й відзнаки, а також діяльність музею винороба Чиза, ресторану та міні-готелю «Chizay. Мала гора», організацію дегустацій та екскурсій на виноградники і на виробництво. Не було обійдено увагою й представленість продукції ТМ «Chateau Chizay» на полицях магазинів та в HoReCa, роботу з індивідуальним споживачем, продаж продукції закордоном тощо. Зустріч відбулася в рамках реалізації проекту Національної ресторанної асоціації України «Підтримай українське!» та за координації сомельє, співвласника «Win Bar» (м. Київ) Олега Кравченка.