Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

29 листопада 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» долучилися до онлайн-зустрічі «Факапи ресторанних мереж і франшиз», яка була організована українською IT-компанією, яка займається автоматизацією закладів ресторанного господарства «Poster POS».
Спікерами на заході були Андрій Галицький – співзасновник мережі «Lviv Croissants» (140+ закладів), «Magic Bowls», «1708 pizza di Napoli» та «Львівської пекарні»; Оксана Вітинська – засновниця та власниця франшизи кавʼярень «Black Honey»; Роман Кирилович – співзасновник компанії «Франч» (клієнти: ROZETKA, Нова Пошта, Планета Кіно та інші), який також був і модератором даного заходу.

Було обговорено як розвивати сучасні формати закладів ресторанного господарства, концепти та бренди на умовах франчайзингу. Визначено, що франшиза в розумінні спікерів – це постійна партнерська робота, підтримка, на етапі створення закладу, відкриття, та роками – під час його роботи. Тому ефективна співпраця можлива лише між рівними партнерами.
В процесі зустрічі з власниками мереж та франшиз закладів було обговорено їх невдачі та помилки за останній час. Вони розповідали, як вкладали весь свій досвід, технології, мільйони євро, які були витрачені на власні факапи (тож тепер вони точно знають, як треба чи не треба робити справу в тій чи іншій країні, тому з радістю ділилися власним досвідом).
Також розбирали кейси, які були основані на реальному досвіді запрошених спікерів. Онлайн-зустріч транслювалася на YouTube каналі компанії з автоматизації закладів Poster, де слухачі у чаті могли поставити питання спікерам. Зустріч була пізнавальною, а отримана інформація цікавою та досить актуальною, враховуючи сучасні зміни на ринку ресторанного бізнесу.