Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

30 листопада 2022 року слухачі Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ брали участь у майстер-класі з приготування суші та ролів.
Провів майстер-клас Владислав Мигалик, випускник Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, Гуру східної кухні, автор багатьох рецептів страв японської кухні, професійний сушист, співзасновник торгової марки "YAMA", власник франчайзингової мережі "Суші-барів Yama".
Владислав показав учасникам заходу всі секрети приготування суші та ролів. Всі учасники майстер-класу мали можливість приготувати три види суші з меню підприємства "Sushi bar Yama".

Майстер-клас тривав дві години і за цей час слухачі Бізнес-школи навчилися всіх тонкощів приготування популярної страви східної кухні, відпрацювали техніку скручування ролів, дізналися як обрати та підготувати інгредієнти для суші, як здійснюється нарізка продуктів та правильно готується рис, освоїли рецептуру приготування суші. Майже у всіх учасників вийшли ідеальні суші за формою та смаком. Після того, як учасники зробили фото вперше приготовлених власноруч суш, всі насолоджувалися дегустацією апетитних кулінарних шедеврів.
Приємна дружня атмосфера панувала під час майстер-класу, учасники хвилююче проходили кожен технологічний етап з приготування суші, а після завершення приготування початківці сушисти демонстрували наставнику свої результати роботи та отримали експертну думку досвідченого фахівця.
Щиро дякуємо шановному Владиславу Мигалику за проведений майстер-клас, за інгредієнти для різних видів суші від "Sushi bar Yama", за поради та настанови в приготуванні суші та ролів, обмін досвідом та ознайомлення з практичними кейсами.