Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС «магістр» проведено майстер-клас з приготування кулінарної продукції з використанням THERMOMIX TM6

20 грудня 2020 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС «магістр» проведено майстер-клас з приготування кулінарної продукції з використанням THERMOMIX TM6, під керівництвом провідного дистриб’ютора-консультанта фірми «Добробут-Плюс України» Тетяни Котик та канд. техн. наук, доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тетяни Семко.
Учасникам майстер-класу було продемонстровано інноваційні технології приготування смачних і корисних страв та напоїв – гарбузового крем-супу з вершками, гарбузового соусу з зеленню, курячих фрикадельок, овочів на пару, дріжджових булочок, ягідної еспуми та лимонного лимонаду.
Страви та напої було приготовано на новому технологічному обладнанні THERMOMIX TM6, яким нещодавно поповнилася лабораторія технології продукції ресторанного господарства та який надалі використовуватиметься в начальному процесі під час виконання лабораторних робіт з навчальних дисциплін «Технології ресторанної продукції», «Технології інноваційних харчових продуктів», ін., при підготовці до конкурсів студентських наукових робіт, конкурсів ресторанних технологій, виконанні кваліфікаційних робіт за ОП «Ресторанні технології» тощо.
Займаючись підготовкою фахівців-технологів для закладів ресторанного господарства, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи постійно працює над посиленням практичної складової навчання здобувачів вищої освіти шляхом їх знайомства з інноваційними технологіями та ідеями в галузі ресторанного господарства та залучення до навчального процесу авторитетних фахівців-практиків.



