Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

22 лютого 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» взяли участь у семінарі «Нові виробничі технології для підвищення продовольчої безпеки», проведеному в рамках реалізації проєкту Міжнародної організації праці (МОП) та Об’єднання організацій роботодавців України (ООРУ).
У семінарі взяли участь понад 100 керівників державних інституцій, установ та організацій, підприємств харчової галузі, сільськогосподарського виробництва та споріднених галузей економіки, освіти і стандартизації.
З вітальним словом виступили голова Об’єднання організацій роботодавців України (ООРУ) Анатолій Кінах, перший заступник Міністра аграрної політики і продовольства України Тарас Висоцький.

Представлення та обговорення на семінарі зазнало широке коло проблем, зокрема:
- стан, проблеми та перспективи забезпечення продовольчої безпеки України;
- особливості організації забезпечення продовольчої безпеки Фінляндії – країни номер один за Глобальним індексом продовольчої безпеки;
- збалансоване природокористування та відновлення довкілля в системі забезпечення продовольчої безпеки;
- системи поширення знань та інновацій для переходу до високотехнологічного сільського господарства;
- технологія конвекційного сушіння продукції як метод отримання доданої вартості в харчовій промисловості України.
Актуальні та важливі виступи авторитетних спікерів заклали підґрунтя для плідної дискусії, а заразом мотивацію для подальших наукових пошуків у сфері харчових технологій та продовольчої безпеки.