Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

3 березня 2023 року у рамках ХІ Фестивалю студентської науки кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас» на тему «Інновації та технології в сучасному кондитерському мистецтві» (науковий керівник – асист. Олена Пахомська).
Участь у засіданні взяли запрошена гостя Аліна Войтович – провідний кондитер дитячого розважального центу «Країна мрій» (м. Вінниця), здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.
Аліна Войтович презентувала учасникам засідання доповідь на тему «Сучасні інновації та тенденції у приготуванні тортів для маленьких поціновувачів солодкого».

Увазі присутніх свої доповіді представили також здобувачі вищої освіти:
- Маримора Адріана (гр. ХТ-31д) – доповідь на тему «Килимові та кошлаті торти»;
- Ігнатьєва Катерина (гр. ХТ-41д) «Торти з пелюстками живих квітів, рваним папером, скляними грушами, золотим кондуріном, харчовим золотом» – доповідь на тему;
- Кліпінська Анастасія (гр. ХТ-31д) – доповідь на тему «Торти-камені, торти букети та геометричні торти»;
- Жовтяк Світлана (гр. ХТ-31д) – доповідь на тему «Сучасне оформлення тортів – їстівні блискітки, акварельний розпис та скульптурний живопис, тюіль (млинцеві чіпси), їстівна тканина (їстівний шовк (атлас)), вафельні квіти»;
- Панасюк Наталія (гр. ХТ-31д) – доповідь на тему «Кондитерська продукція з допомогою 3-d принтера, харчового принтера, краскопульта, аерографа та кондитерського фена».
Засідання наукового гуртка засвідчило не лише високий дослідницький потенціал та вмотивованість студентської молоді, але й відмінну обізнаність із трендами та тенденціями розвитку кондитерського мистецтва. Засідання було проведено на високому організаційному та змістовному рівні, у теплій робочі атмосфері співпраці та плідної взаємодії.