Відбулось відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів»

14 березня 2023 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва в рамках ХІ Фестивалю студентської науки було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів». Участь в науковому заході взяли здобувачі вищої освіти груп ПТБД-21д, ХТ-11д, ХТ-12д, науково-педагогічні працівники кафедри Василишина Ольга, Паламарчук Владислав, Андрусенко Надія. Проведений науковий захід дозволив переконатися у значимості питань дослідження харчових продуктів, забезпечення їх належної якості і виявлення можливої фальсифікації.
З цікавими доповідями і презентаціями виступили наступні здобувачі вищої освіти: Загродська Вікторія «Фізико-хімічні методи дослідження плодів та овочів», Загалило Євгенія «Потенціометричне визначення кислотності кисломолочних продуктів», Воскресенська Світлана «Електрохімічні методи дослідження кислотності фруктових соків».
Кращими були визначені доповіді: «Фізико-хімічні методи дослідження плодів та овочів» (Загродська Вікторія, група ПТБД-21д); «Електрохімічні методи дослідження кислотності фруктових соків» (Воскресенська Світлана, група ХТ-12д).
Засідання відкритого гуртка пройшло із активним обговоренням і аналізом доповідей учасників.



