Для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» ОС «магістр» було проведено семінар на тему: «Академічна доброчесність як інструмент забезпечення якості вищої освіти»

12 квітня 2023 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології» (ОП «Ресторанні технології»), 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОП «Готельно-ресторанна справа»), 242 «Туризм» (ОП «Міжнародний туристичний бізнес») ОС «магістр», д.і.н., професором, завідувачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Наталією Чорною було проведено семінар на тему «Академічна доброчесність як інструмент забезпечення якості вищої освіти».
Основну увагу було звернуто на розкриття змісту поняття «академічна доброчесність» та основних її принципів, розглянуто нормативно-правове забезпечення академічної доброчесності, обґрунтовано необхідність її дотримання усіма членами академічної спільноти, висвітлено найпоширеніші форми прояву академічної не доброчесності та відповідальність за них.
Семінар був покликаний забезпечити поглиблення знань здобувачів вищої освіти з питань академічної доброчесності та академічної культури в освітньо-науковому середовищі ЗВО, а також розуміння необхідності її дотримання в освітньому процесі.



