Для здобувачів вищої освіти проведено виїзне навчальне заняття на базі заміського комплексу «BUTTERFLY»

13 квітня 2023 року на базі Заміського комплексу «Баттерфляй» для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньою програмою «Ресторанні технології» ОС «магістр» доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тетяною Семко було проведено виїзне навчальне заняття з освітньої компоненти «Інноваційні технології рестораної продукції».
Здобувачі вищої освіти ознайомилися з потужностями закладу, в структуру якого входять бенкетний зал «PePeLe», весільний намет, «Lobby bar», літній ресторан «BUTTERFLY SPA-HOTEL».
З особливостями організації роботи кухні, меню та інноваційними підходами до приготування страв здобувачів вищої освіти познайомив шеф- кухар закладу. Він наголосив, що всі технологічні процеси у ресторані відбуваються у відповідності до системи НАССР. Здобувачі мали можливість дослідити сучасні технології приготування та концепції подачі кулінарної продукції, познайомитися з новітнім ресторанним обладнанням та особливостями його використання в різних технологічних процесах, ін. Значну увагу було приділено таким інноваційним технологіям приготування страв, як молекулярна кухня та Souse-vide, із застосуванням PacoJet та Thermomix.
Виїзне навчальне заняття з дисципліни «Технології інноваційних харчових продуктів» в умовах діючого закладу ресторанного господарства - важливий крок до формування необхідних програмних компетентностей у здобувачів вищої освіти, особливо в умовах дистанційного навчання.



