Засідання робочої групи з розроблення освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» та «Магістр»

21 квітня 2023 року відбулося засідання робочої групи з розроблення освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» та «магістр». У засіданні брали участь науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, директори закладів готельного та ресторанного господарства, випускники освітніх програм та здобувачі вищої освіти, які здобувають освіту за освітнім ступенем «бакалавр», «магістр».
В обговоренні проєктів освітніх програм взяли участь:
Рябенька Марина – канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, гарант ОП «Готельно-ресторанна справа» ОС «магістр»;
Мазуркевич Ірина – канд. екон. наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, гарант ОП «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр»;
Чорна Наталія – д-р. істор. наук, професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи;
Корж Наталія – д-р екон. наук, професор, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи;
Онищук Наталя – канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи;
Постова Валентина – канд. екон. наук, доцент кафедри туризму та готельно- ресторанної справи;
Педорченко Ольга – директор готельно-ресторанного комплексу «Drive Club» (м. Віниця);
Лугач Назар – директор мережі кав’ярень «Bigman Coffeе» (м. Вінниця);
Коваленко Вікторія, Цимбалюк Катерина – здобувачі вищої освіти за ОП «Готельно-ресторанна справа», ОС «бакалавр»;
Трохимчук Вікторія, Ягнич Тарас – здобувачі вищої освіти за ОП «Готельно-ресторанна справа», ОС «магістр»;
Гулько Богдан – випускник ОП «Готельно-ресторанна справа», ОС «бакалавр»;
Крупська Юлія – випускниця ОП «Готельно-ресторанна справа», ОС «бакалавр» та ОС «магістр»;
Волинець Владислав– випускник ОП «Готельно-ресторанна справа», ОС «магістр».
Учасники засідання висловлювали думки та дійшли висновку, що представлені на обговорення проєкти освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» розроблені з урахуванням сучасних вимог ринку праці та індустрії гостинності. ОПП складені логічно, їх зміст охоплює сучасні критерії до навчання та передбачають вивчення освітніх компонент, які є необхідними для формування висококваліфікованих фахівців у сфері розвитку готельно-ресторанного бізнесу та інноваційних технологій діяльності закладів. Освітньо-професійні програми орієнтовані на формування професійних компетентостей фахівців для здійснення ефективної діяльності у сфері готельного та ресторанного бізнесу. За підсумками засідання відзначено перспективні напрями розвитку освітньо-професійних програм в умовах сьогодення.



