Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

24 квітня 2023 року представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи – канд. техн. наук, доцентка, гарантка освітньої програми «Ресторанні технології» ОС «магістр» Тетяна Семко та здобувачі вищої освіти за освітньою програмою «Ресторанні технології» ОС «магістр» Євгеній Коричук та Богдан Білокур взяли участь у головній події року для кухарів, рестораторів та усіх тих, хто цікавиться гастрономією – Ukrainian Gastro Show 2023 (м. Київ).
Темою цьогорічного заходу обрали «Коріння. Сила української єдності», що в сьогоденних умовах дуже актуально, адже спільне коріння – це те, що дійсно усіх нас об'єднує, живить і дає сили для боротьби та розвитку.
Увага учасників Ukrainian Gastro Show 2023 була сконцентрована на кулінарній історії України, традиціях та новаціях української національної кухні, а також гастрономічному майбутньому України у світі.

Захід продемонстрував, що гастрономічне коріння українців – у нашій унікальній продуктовій спадщині, яка має неабиякі перспективи для розвитку та збагачення здобутками талановитих кухарів та рестораторів.
Метою заходу було визначено популяризацію національної гастроспадщини в Україні та світі і залучення українського гастроринку до світового досвіду.
Учасники заходу мали блискучу можливість прослухати лекції та взяти участь у майстер-класах від провідних шеф-кухарів, рестораторів, дослідників української кухні, гастроентузіастів, які переосмислюють та адаптують забуту та популярну українську кухню до реалій ХХІ ст.
Учасники Ukrainian Gastro Show торкнулися теми досліджень забутих українських продуктів та злаків, вивчили способи збереження продуктів, обговорили роботу з заготовками та закусками-конструкторами, пропрацювали ідеї меню для кухні відкритого вогню, вивчили новинки обладнання, з акцентом на тенденції та існуючі у воєнний час виклики для ресторанів.
За традицією, на сцені виступили провідні українські кухарі та ресторатори, в тому числі іноземні шефи з тим, щоб поділитись своїм досвідом та підтримати Україну у її боротьбі за свободу та право бути собою. Так, перед присутніми виступили Ігор Мезенцев, автор проектів «ТОПОТ», Євген Клопотенко, шеф-кухар, дослідник української кухні, співзасновник та бренд-шеф ресторану «100 років тому вперед», Юрій Кошик, шеф кухар ресторану «Дуже висока кухня», Андрій Северенчук, бренд-шеф ресторану сучасної київської кухні «Глек», Льоля Ланда, шефиня та засновниця єдиного у Львові єврейського кафе «Єрусалим», Аврора Огородник, гастроентузіастка, дослідниця їжі, письменниця, Ігор Лаврешин, готельєр, ресторатор, пекар-ремісник та хлібний сомельє. На заході виступив також Джонні Кларк, американський шеф-кухар з українським корінням, власник двох ресторанів у Чикаго, лауреат премії Джеймса Бірда, який поділився своїм досвідом приготування українських сирників та голубців з рибою.
Ukrainian Gastro Show 2023 – неймовірний захід, який об’єднав кращих із кращих фахівців у сфері ресторанних технологій, дозволив потиснути руки та підтримати один одного, надихнутися традиціями і новаціями й разом наближати Перемогу.