Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

23 травня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», що відбулася у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) у змішаному форматі.
Присвячена проблемам застосування промислових та крафтових технологій для HoReCa й наступного їх використання у туризмі, конференція об’єднала провідних науковців та фахівців-практиків із тим, аби вони поділилися передовим досвідом та практичними рекомендаціями за тематикою заходу.
В умовах сьогоденних викликів, з якими щоденного стикаються харчова галузь, індустрія гостинності та туризму, співпраця між суб’єктами господарювання, що їх репрезентують, набуває особливої актуальності, відтак обговорення широкого кола питань за тематикою, безсумнівно, є на часі. Тож дякуємо організаторам та учасникам конференції за можливість долучитися до її роботи, прослухати ґрунтовні доповіді, перейняти сучасний досвід функціонування харчової промисловості та крафтових виробництв й наступного їх використання закладами готельно-ресторанного господарства в індустрії туризму.







