Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

07 вересня 2023 р. у рамках вивчення дисципліни «Інноваційні технології ресторанної продукції» для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Ресторанні технології» ОС «магістр» було проведено гостьову лекцію на тему «Використання локальних продуктів та сучасних технік їх обробки у закладах ресторанного господарства».

Запрошений лектор – Віталій Сапотніцький, шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу «Drive Club» та ресторану «Lolla – gastro place» – розповів про особливості використання в ресторанних технологіях локальної сировини, яка вирощується в певній місцевості та вбирає в себе її дух, настрій та атмосферу. Зазначив, що використання в кулінарній продукції таких локальних продуктів, як гуцульська коров’яча бриндза, херсонський кавун, мелітопольська черешня, бессарабські та закарпатські вина, закарпатський мед, вінницька вишня, ін., станом на тепер є дуже актуальним.
На прикладі страв з меню ресторану «Lolla – gastro place» лектором проілюстровано, як у закладі плекають українські кулінарні традиції та як шляхом поєднання локальної сировини, старовинних традицій, сучасних технологій та інноваційного обладнання створюють унікальні, вишукані та корисні для здоров’я страви і десерти.
З урахуванням зростаючої популярності страв з локальних продуктів, а також неабиякого досвіду професійної діяльності, лекція Віталія Сапотніцького була корисною для здобувачів вищої освіти, викликала в них інтерес та спонукала до жвавого обговорення презентованого матеріалу.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює вдячність пану Віталію за інформативну лекцію та високий професіоналізм!