Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі»

21 вересня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи доц. Семко Т.В., ст. викладач Іваніщева О.А., асистент Пахомська О.В. взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі», організованій кафедрами технології м’яса і м’ясних продуктів та молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій спільно з Інститутом продовольчих ресурсів HAAH України та TOB «AKKO Iнтepнeшнл». Прослухана інформація буде застосована в освітньому процесі у розрізі викладання навчальних дисциплін професійного спрямування за спеціальністю 181 «Харчові технології».



