У рамках вивчення освітніх компонентів «Маркетинг в готелях і ресторанах» та «Ресторанна справа» здобувачі вищої освіти відвідали ресторан «БПШ»

27 вересня 2023 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» на чолі з науково-педагогічними працівниками кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Іриною Мазуркевич та Валентиною Постовою відвідали ресторан «БПШ», у рамках вивчення освітніх компонентів «Маркетинг в готелях і ресторанах» та «Ресторанна справа».
Зарічнюк Антон, співвласник та операційний керуючий рестораном «БПШ», розповів учасникам зустрічі про започаткування та розвиток закладу, концепцію його діяльності та особливості меню. Наголосив, що започаткування власного ресторанного бізнесу є непростою справою, поділився набутим досвідом, здобутками та помилками, з якими довелося зіткнутися в процесі відкриття та перших місяців роботи закладу.
Детально розповів про реальні етапами створення закладу, наголосив на тому, на що потрібно особливо звертати увагу при реалізації власної концепції. Поділився ідеями започаткування нових проєктів та новими планами щодо розвитку ресторанного бізнесу на найближчу перспективу. Наприкінці зустрічі здобувачі вищої освіти мали можливість поставити спікеру низку запитань та отримали на них вичерпні відповіді.
Загалом, відвідування ресторану «БПШ» та спілкування з Антоном Зарічнюком подарувало усім учасникам заходу не лише позитивні емоції та нові яскраві враження, але й стимул для професійного зростання, і вкотре засвідчило той факт, що спеціальність «Готельно-ресторанна справа» є цікавою та перспективною.



